O nas

Podjetje Orodjarstvo Kobal je bilo ustanovljeno leta 2000, čeprav naše izkušnje v orodjarstvu segajo vse do leta 1985.

Od takrat naprej, vse do danes, se lahko pohvalimo z raznolikimi izdelanimi visokoserijskimi orodji in s sodobnim pristopom do reševanja problemov med osvajanjem samega izdelka ter dobrim servisiranjem naših orodij skozi celotno njihovo življenjsko dobo.

Ponosni smo na osebni pristop, ki ga lahko ponudimo našim strankam. Prepričani smo, da je majhnost našega podjetja naša največja prednost, saj nam le ta omogoča poseben pristop do dela, kar je ključno predvsem pri izdelavi bolj zahtevnih orodji, v zastavljenem roku. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in vestnostjo se postavljamo ob bok najbolj uspešnim podjetjem na zahtevnem evropskem trgu.

V desetletjih poslovanja smo sodelovali s številnimi priznanimi slovenskimi in tujimi podjetji, ki so nam zaupala izdelavo zelo različnih orodji za vse mogoče namene in za vse vrste industrij. Trudimo se, da ostajamo v stiku s časom in novostmi na trgu ter skrbimo, da pri svojem delu uporabljamo kvalitetne stroje in skrbno izbrana jekla ter pravilne postopke obdelav.

Redno se udeležujemo izobraževanj in spremljamo razvoj materialov ter skrbimo za stalno nadgradnjo in vzdrževanje orodij, saj so dandanašnje plastične mase vedno bolj agresivne in zahtevne za predelavo v kvalitetne končne izdelke.

Med naše večje dosežke sodi tudi izdelava visokoserijskega orodja za odvijanje z notranjimi in zunanjimi navoji.

50d1e9a3-73f4-403c-81ad-fc043ac0ee39

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!